Julfesten

Hur gick de nu på Årets Julfest !? Som vanligt kan inte SABA ha en sansad och behärskad fest ..
De hela började med att DAX hade en tillställning hemma hos MAJOR AND IDA .. Jag var inte där men ryktet säger att dom hade det lugnt och trevligt.
Sedan var det DAX för THE TIVOLI och själva main event ..
    Alla började med att äta en Fantastiskt måltid där kycklingen var torrare än konsums sockerkaka (den e RIKTIGT torr) och en show som de har snackats mycket om innnan festen. Väldigt blandade åskiter när de gäller bö .. menar dom fina herrarna på scen.
Många hade en tuff natt där vissa åkte ut snabbare än andra. Den som var först ut att få rött kort var inte ens nominerad innan festen men ville visa att han också kan .. Hedenskog tar priset : FÖRST UT !! Vi önskar han all lycka i framtiden.
    Att folk skulle åka på TRANS incidenser visste vi om redan innan fetsen. Dom lyckliga blev Martin P. och Fredde "Toan" Jönsson. Martin fick äran att stoppa huvet mellan pattarna fast de tillhörde showen så vi tar de inte på så stort allvar trots att han blev röd som en liten tomteluva.
Freddes incident får man ta mer seriöst. Han satt sig ner i en soffa när två varelser på 1.90cm satt sig framför honom. Den ena började prata med honom medan den andra tittade han djupt i ögon och slickade sig om läpparna. Detta gjorde Fredde väldigt orolig efterssom han vid det tillfället inte visste vilkte kön varelserna bestod av,så han reste sig upp och med rask takt trallde vidare till säker mark.

John "VD" L. var som vanligt väldigt mycket närvarande samtidigt som väldigt frånvarande. Mycket snack, inget sammanhang men ack så rolig.
Men han var inte väst ..
Henke P bara yra runt, hångla lite här och där och glömde bort allt lika fort ..
Zsolle hade också en liten incident. Han dansade med fel tjej och fick problem med hennes flickvän. Flickvännen hade det inte lätt för Zsolle var inte ensam med att får en uppläxning ..
Åström gjorde inte mycket väsen av sig för en gång skull .. han bara dansa och bet folk hela tiden.

Efter tivvan drog ett gäng av oss vidare till Cardan och söp upp alla pengar. notan vill inget veta men 06.30 stoppa man nyckeln i dörren iaf.

Alla på DAX tackar för en trevlig tillställning och hoppas på ännu mer ös nästa år ... om de nu är möjligt


































Thats all for this time ...


Kommentarer
Postat av: Hungary

hahah jag dör!!! vilka bilder!!!

2009-12-18 @ 12:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0