Veckans info ...

- Ahlberg fick sparken denna veckan. Vi önskar han lycka till ...
- Tydligt vilka som kan göra vad dom vill utan att få skit ...
- RIKTIGT dålig rotation. Bara Jonas som ändrade på upställningen.
- Skrämmande att bara 2 av alla förmännen roterar.

Bilder kommer att läggas upp med tiden.

Ha en nice helg ..


Fredag 4 Sep ...

Konstig dag .. Började som vanligt med dålig rotation. Men efter ett tag började Wiberg frysa vilket öppnade en plats i slingan. Jag högg direkt och fick den.
Innan dess hade jag försovit mig. När jag kom till kontoret bad jag om ursäkt för min sena ankomst och fick svaret :
  - Skriv de i bloggen istället...
Så nu har jag gjort de.
Kl 13.30 skulle facket ha fackmöte. Då öppnades ytterligare 2 platser i slingan. Jag tänkte att jag kanske kunde få in 2 DAX medlemmar i slingan och for iväg till en förman för att disskutera. Förmanen tyckte de va intressant att jag helt plötsligt agerade förman, men efter många om och men fick Åström gå in i slingan resten av dagen.

En annan trevlig händelse var att precis när facket gick på möte kallades jag in till Fänge. Där satt Marita Ström med en fin bunt papper.
Plötsligt skulle jag ha Rehab möte. Intressant att jag blir kallad till detta utan förvarning och just när facket är upptagna. Fackmötet visste Fänge ingenting om, vilket jag finner väldigt konstigt om t.om jag visste det. Du kan alltid överklaga sa han. Redan då visste jag att de inte var dom bästa nyheterna dom ville ge mig. Resultatet av mötet blev ett förstadagsintyg och som vanligt en del konstiga anklagelser, vilket man har vant sig vid dom senaste åren. Man är ju helt enkelt sämst på jobb.
Ibland kan de vara kul att gå på sådana möten utan facket för man hör verkligen skillnaden på hur dom pratar. Är 100% säker på att vissa saker inte hade sagts på samma sätt som dom sades.
Men Men ... De ska bli kul att följa fortsättningen på detta .. För som jag ser de kan jag inte va sjuk mest på SABA eller är jag de ??

TREVLIG HELG

RSS 2.0


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com